Pomorska Akademia Kulinarna gotuje z Marszałkiem Mieczysławem Strukiem

5 sierpnia br. na Długim Targu w Gdańsku odbyła się impreza „Pomorskie Smaki” podczas której kucharze z Pomorskiej Akademii Kulinarnej: Krzysztof Szulborski, Krzysztof Wierzba, Andrzej Ławniczak gotowali Zupę Bursztynową z Marszałkiem Województwa Pomorskiego Panem Mieczysławem Strukiem.

Poniżej przedstawiamy relacje foto, relacje wideo oraz materiały prasowe na temat tego wydarzenia:

dziennikbaltycki.pl/artykul/631331,pomorskie-smaki-i-zupa-rybna-mieczyslawa-struka-na-jarmarku,id,t.html

trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,12257052,Ruchanki__plince__kuchy___czyli_kaszubski_slow_food.html

gdansk.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1498401,jarmark-sw-dominika-2012-festiwal-pomorskie-smaki,id,t.html#b385bd6530d5af3b,1,3,60

http://www.youtube.com/watch?v=FW-AgEDxthQ