Oferta szkoleniowa dla restauracji

Profesjonalne szkolenia kucharsko gastronomiczne na terenie całego kraju prowadzą najlepsi szefowie kuchni, którzy dzięki swojemu doświadczeniu zdobyli Mistrzostwo Świata BBQ, brązowy medal ostatniej Olimpiady Kulinarnej w Erfurcie oraz wiele  Mistrzostw Polski w różnych kategoriach kulinarnych. W naszej ofercie znajdują się 3 opcje, dostosowane do potrzeb Klienta.

1. Szkolenie kompleksowe

Zakres szkolenia obejmuje:

  • Szkolenia kulinarno – gastronomiczne personelu.
  • Rewitalizacja karty menu i propozycja dań autorskich dostosowanych do potrzeb Klienta.
  • HACCP – ogólne zasady i pojęcia. Utworzenie księgi HACCP, wyznaczenie punktów krytycznych, wykonanie tabel monitorujących oraz harmonogramów czystości.
  • Ergonomiczne ustawienie urządzeń gastronomicznych.
  • Doradztwo w zakupie sprzętu i wyposażenia (współpracujemy z wiodącymi firmami w swojej branży, na terenie całego kraju).
  • Doradztwo i opracowanie podręczników operacyjnych.
  • Podręcznik technologiczny dla pracowników kuchni zawierający menu z recepturami i zdjęciami dań.
  • Przedstawienie propozycji firm dostawców i producentów oraz pomoc w podpisywaniu umów partnerskich i sponsorskich.
  • Opracowanie struktury organizacyjnej obiektu, procedur pracy i doradztwo personalne.
  • Opracowanie zakresów obowiązków pracowników i instrukcji stanowiskowych.
  • Konsultacje i kontrolowanie jakości nowych potraw.
  • 3 audyty po wprowadzonym systemie HACCP.
  • Opieka merytoryczna.

Czas trwania szkolenia:

  • 10 dni szkoleniowych w kuchni restauracyjnej Klienta, wraz z zagwarantowanym noclegiem dla 2 trenerów.
  • 4 dni biurowe

2. Szkolenie optymalne

Zakres szkolenia obejmuje:

  • Szkolenia kulinarno – gastronomiczne personelu.
  • Rewitalizacja karty menu i propozycja dań autorskich dostosowanych do potrzeb Klienta.
  • HACCP – ogólne zasady i pojęcia. Utworzenie księgi HACCP, wyznaczenie punktów krytycznych, wykonanie tabel monitorujących oraz harmonogramów czystości.
  • Ergonomiczne ustawienie urządzeń gastronomicznych.
  • Doradztwo i opracowanie podręczników operacyjnych.
  • Podręcznik technologiczny dla pracowników kuchni zawierający menu z recepturami i zdjęciami dań.
  • Konsultacje i kontrolowanie jakości nowych potraw.
  • 1 audyt po wprowadzonym systemie HACCP(

Czas trwania szkolenia:

  • 5 dni szkoleniowych w kuchni restauracyjnej Klienta, wraz z zagwarantowanym noclegiem dla 2 trenerów.
  • 2 dni biurowe

3. Szkolenie podstawowe

Zakres szkolenia obejmuje:

  • Szkolenia kulinarno – gastronomiczne personelu.
  • Rewitalizacja karty menu i propozycja dań autorskich dostosowanych do potrzeb Klienta.
  • Podręcznik technologiczny dla pracowników kuchni zawierający menu z recepturami i zdjęciami dań.
  • Konsultacje i kontrolowanie jakości nowych potraw.

Czas trwania szkolenia:

  • 2 dni szkoleniowych w kuchni restauracyjnej Klienta, wraz z zagwarantowanym noclegiem dla 1 trenera.
  • 2 dni biurowe

Po przeprowadzonym szkoleniu danemu obiektowi gastronomicznemu przydzielamy certyfikat stwierdzający poziom świadczonych usług zaproponowany przez nasz firmę.

Cena jednego dnia szkoleniowego: 3.000 zł netto

Dodatkowe informacje:

e-mail: marketing@kucharze.pl