Drużyny – DORSZOWE ŻNIWA 2015

Lista zespołów kucharskich, które zakwalifikowały się do Mistrzostw Polski w Potrawach z Ryb Morskich Dorszowe Żniwa 19-21.06.2015

1. Restauracja T-Bone w Grand Hotel TIFFI Iława

  • Szef drużyny Karol Kaszlewicz
  • Kucharz – Sandra Rybińska

2. Restauracja Mercato w Hotelu Hilton

  • Szef drużyny – Paweł Stawicki
  • Kucharz – Dominik Karpik

3. Restauracja Aruana w Hotelu NARVIL Conference & Spa

  • Szef drużyny – Adrian Górny
  • Kucharz – Mateusz Sokołowski

4. Restauracja  „Rzeka Smaków” Ibis Reda

  • Szef drużyny – Artur Szymański
  • Kucharz – Marcin Stadler

5. Restauracja Poziom 511 – Ogrodzieniec

  • Szef drużyny – Przemysław Gościniak
  • Kucharz – Maciej Musiał

6. Restauracja „U Kretschmera” w Hotelu TOBACO Łódź

  • Szef drużyny Maciej Kowalski
  • Kucharz – Kamil Kubiak

7. Hotel BoniFaCio SPA& Sport Resort Warszawa

  • Szef drużyny – Stępiński Patryk
  • Kucharz – Bednarz  Przemysław

8. Restauracja Hotelu Qubus Legnica

  • Szef drużyny – Katarzyna Karpińska
  • Kucharz – Tomasz Gibas

Drużyny rezerwowe – w razie odstąpienia od konkursu drużyny nominowanej do Dorszowych Żniw 2015, jej miejsce zajmuje zespół z listy rezerwowej, w kolejności:

  1. Restauracja Omega Olsztyn
  2. Restauracja L`arc Warszawa

Przypominamy, że stanowiska uczestników, przygotowane przez firmy RM Gastro, Maximus oraz Robot Coupe, zostaną wyposażone w:
– zastawę porcelanową do serwowana zakąski, dania głównego oraz deseru  – obowiązkowa zastawa (Dajar),
– papiery do gotowania i pieczenia SAGA, pozwalające na beztłuszczowe przygotowanie potraw w każdym procesie gastronomicznym,
– produkty firmy Polmlek

Wszystkie ekipy konkursowe ubrane będą w zapaski kucharskie ufundowane przez firmę ChemaN.

Już wkrótce opublikujemy listę nagród!

Szczegóły w regulaminie