Drużyny zakwalifikowane do udziału w XIV Dorszowych Żniwach

dorsz 2017
1 2 3 4 6

Spośród nadesłanych zgłoszeń Organizator XIV Mistrzostw Polski w Potrawach z Ryb Morskich DORSZOWE ŻNIWA, zakwalifikował do udziału następujące ekipy kucharskie:

1 . Restauracja Pensjonatu Afrodyta SPA & Wellness Resort / Ośno Lubuskie

Szef drużyny: Tomasz Tomiuk
Kucharz: Hubert Janicki

2. Restauracja Monidło / Poznań

Szef drużyny: Dorota Gozik
Kucharz: Robert Pakuła

3. Restauracja Pasja i Smak / Chorzów

Szef drużyny: Przemysław Gościniak
Kucharz: Łukasz Gościniak

4. Hotel Restauracja Piano / Lublin

Szef drużyny: Piotr Huszcz
Kucharz: Radek Kosiorek

5. Restauracja Szafarnia 10 / Gdańsk

Szef drużyny: Radosław Gierałtowski
Kucharz: Mateusz Janusz

6. Restauracja Amarylis / Kraków

Szef drużyny: Michał Cienki
Kucharz: Michał Cielesta

7. Restauracja Ponidzie W Hotelu Słoneczny Zdrój Medical Spa&Wellness**** / Busko-Zdrój

Szef drużyny: Łukasz Wolny
Kucharz: Dominik Błażewicz

8. Restauracja Pod Papugami / Wrocław

Szef drużyny: Mateusz Zimny
Kucharz: Roger Mikusz

Drużyny rezerwowe :

1. Restauracja Chapeau bas w Grand Hotel Lubicz / Uzdrowisko Ustka 

Szef drużyny: Oskar Stencel
Kucharz: Jacek Bryłka

2. Filharmonia Smaku / Łódź

Szef drużyny: Jacek Stachurski
Kucharz: Jakub Włodarczyk