Ramowy Plan Pracy na rok 2014

I. Realizacja Trzyletniego Projektu współfinansowanego z Funduszu Unii Europejskiej w Ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Projekt Młodzieżowy „Pierwsza Praca” w Pomorskiej Akademii Kulinarnej

II. Realizacja Trzyletniego Projektu współfinansowanego z Funduszu Unii Europejskiej w Ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Szkolenie Nauczycieli Branży HoReCa „Chleb Powszedni Nauczyciela Zawodu”  oraz „Patessier & Chocolladier – Mistrzowie Nauczycielom Zawodu” w Pomorskiej Akademii Kulinarnej

III. Współorganizacja z Firmą Sport Hospitality Usług Cateringowych  na Stadionie PGE Arena w Gdańsku , Pepsi Arena w Warszawie , Stadionu Cracovii im. Józefa Piłsudskiego w Krakowie , Hali Sportowej w Koszalinie , Stadionu Polonii Bydgoszcz w Bydgoszczy, Green Cantine w Gdańsku   – badania jakości wśród klientów SH , szkolenia kadry Managerskiej.

IV. Pokazy i promocja produktów firm sponsorskich ZT KRUSZWICA oraz POLSKA GASTRONOMIA– raz w miesiącu, w trakcie zebrań Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich – Podpisanie nowych umów sponsorskich.

V. Kursy szkoleniowe w renomowanych szkołach kulinarnych – nagroda za aktywność na rzecz Stowarzyszenia Kucharzy Polskich

VI. Przygotowania i treningi Drużyny Pomerania Culinary Team w Pomorskiej Akademii Kulinarnej do startu w Pucharze Świata 2014 w Luxemburgu

VII. Przygotowania do wydania Książki Kucharskiej Mistrzów Kuchni Stowarzyszenia Kucharzy Polskich

VIII. XI Międzynarodowe Mistrzostwa Polski  Dorszowe Żniwa .

IX. Pokazy kulinarne w trakcie XIV Mistrzostw Świata w Poławianiu Bursztynu.

X. Wybory Nowych Władz Stowarzyszenia Kucharzy Polskich