Suszone pomidory w roli głównej!

W październiku odbyła się premiera pierwszego produktu marki Ole! dedykowanego branży HoReCa – Suszonych pomidorów o pojemności 1700 ml. Z tej okazji, przedstawicielki Ole! przyjechały do Mikołajek, by podczas Chefs Only 2015 przedstawić swoją nową ofertę Szefom kuchni.

Agnieszka Opłatkowska: Co zainspirowało Was do tego, by skierować swoją ofertę do profesjonalnych kucharzy?

Magdalena Ostrowska (Marketing Manager w firmie Okechamp): Spotkanie z najlepszymi kucharzami w Polsce to dla marki OLE! wstęp do rozpoczętego 2 listopada konkursu marki OLE! skierowanego do profesjonalnych kucharzy, jak i również element kampanii wprowadzającej do kanału HoReCa Suszone pomidory OLE! w pojemności 1700ml. To pierwszy raz kiedy marka OLE! wprowadza do kanału HoReCa produkt z tak dużą kampanią.

Czy przewidujecie rozszerzenie oferty dedykowanej branży HoReCa, o inne produkty?

Świat warzyw marki OLE! jest bardzo bogaty i inspirujący dlatego nie poprzestaniemy na suszonych pomidorach. W najbliższym czasie będziemy chcieli wprowadzić  inne produkty dla branży HoReCa pod marką OLE!.

Jak przyjęli Was Szefowie Kuchni podczas Chefs Only 2015? 

Szefowie przyjęli nas i markę OLE! bardzo przyjaźnie. Była to dla nas niezwykle ciekawa i jedna z niewielu okazji do bezpośrednich rozmów z tak wieloma utalentowanymi  kucharzami, w jednym miejscu. Możliwość poznania ich oczekiwań dotyczących produktów jest dla nas ciekawym doświadczeniem.

Które z dań zawierających suszone pomidory spodobało się Wam najbardziej?

Ciężko wybrać jedno,  gdyż wszystkie zaserwowane dania były na najwyższym poziomie. Możliwość oglądania kucharzy gotujących wykwintne dania z naszym produktem – Suszonymi pomidorami to prawdziwa przyjemność. Mamy nadzieję, że to nowe otwarcie będzie początkiem ciekawej współpracy oraz inspiracją do powstania niebanalnych dań z produktami marki OLE!.

Więcej o konkursie marki OLE!, skierowanym do profesjonalnych kucharzy, znajdziecie na: http://www.wole-ole.pl/catering/