Zielona Budka Master Challenge

Expo Mazury oraz Zielona Budka zapraszają do wzięcia udziału w konkursie Zielona Budka Master Challenge, który odbędzie się podczas MAZURY HoReCa festiwal smaków w dniach 13-14 maja 2016 roku w Ostródzie.

Tematem konkursu jest kreatywny deser lodowy „Karmel z solą”.

Zielona_Budka_Master_Challenge_ PR_195x135

Do udziału w konkursie zapraszamy:

– uczniów szkół o profilu gastronomicznym (13 maja),

– profesjonalistów- kucharzy i cukierników zatrudnionych w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach (14 maja).

 

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody:

Konkurs dla Uczniów

1 miejsce – 3 000 zł

2 miejsce – 2 000 zł

3 miejsce – 1 000 zł

 

Konkurs dla Profesjonalistów

1 miejsce – 10 000 zł

2 miejsce – 2 000 zł

3 miejsce – 1 000 zł

 

Sponsorzy Strategiczni:  Zielona Budka, Oerlemans, Gastro Magic Service.

Konkurs odbędzie się pod patronatem Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz Pana Dariusza Strucińskiego, Szefa Kuchni Hotelu Anders **** w Starych Jabłonkach.

Zgłoszenia prosimy wysyłać do dnia 01.05.2016 r.  na adres mailowy Nela.Strucinska@expomazury.pl.

Regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępny jest tutaj.