Menu

Skip to content
  • HOME
  • NEWS
  • Wiadomości
  • Konkursy
  • Wydarzyło się
  • Artykuły
  • SZKOLENIA
    • Smaki Warmii i Mazur
  • KONTAKT
    • Reklama
    • Polityka Prywatności
    • Obowiązek informacyjny na podstawie artykułu 13 RODO
EWOLUCJA I TRENDY W BRANŻY SPOŻYWCZEJ

EWOLUCJA I TRENDY W BRANŻY SPOŻYWCZEJ

W ciągu ostatnich 20 lat polski sektor spożywczy przeszedł znaczące przeobrażenia, a dzięki stałemu rozwojowi technicznemu, technologicznemu i organizacyjnemu, Polska jest ósmym eksporterem żywności spośród państw UE, a ponadto oferuje duży potencjał dla produkcji żywności…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // luty 1, 2020
Culinary Team of Poland na IKA 2020 w Stuttgarcie!

Culinary Team of Poland na IKA 2020 w Stuttgarcie!

W dniach 14-19 lutego 2020, odbędzie się jedno z najbardziej prestiżowych wydarzeń kulinarnych na świecie – Międzynarodowa Olimpiada Kulinarna (Internationale Kochkunst Ausstellung). Konkurs ten kreuje i wyznacza nowe trendy i techniki kulinarne na następne lata.…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // styczeń 15, 2020
XV Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana”

XV Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana”

W dniu 14 marca 2020 roku  odbędzie się  włoskie wydarzenie kulinarne pod honorowym patronatem Ambasady Włoskiej w Warszawie, Burmistrza miasta i gminy Busko-Zdrój, patronatem merytorycznym Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, Greckiego Stowarzyszenia Kucharzy…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Konkursy, Wiadomości // grudzień 4, 2019
HISZPAŃSKIE STAŻE SZANSĄ DO KARIERY ZAWODOWEJ

HISZPAŃSKIE STAŻE SZANSĄ DO KARIERY ZAWODOWEJ

HISZPAŃSKIE STAŻE SZANSĄ DO KARIERY ZAWODOWEJ, to nazwa projektu praktyk zawodowych Erasmus+ o wartości 84 732,00 EUR realizowanego przez Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich z Gdańska. Autor: Anna Pawelec, Koordynator Projektu Dzięki udziałowi w projekcie 30-osobowa uczniów mogła odbyć praktyki…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości, Wydarzyło się // listopad 29, 2019
Jak efektywnie rozwijać biznes hotelowy?

Jak efektywnie rozwijać biznes hotelowy?

13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel 25 – 27 MARCA 2020 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel, odbywające się 25-27 marca 2020, to ważne miejsce na mapie branży hotelarskiej. Nowości oraz sprawdzone rozwiązania…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // listopad 29, 2019
WorldFood Poland – targi dla wymagających i świadomych handlowców

WorldFood Poland – targi dla wymagających i świadomych handlowców

Jaki jest polski konsument i co nim kieruje podczas dokonywania zakupów? Jest wrażliwy na jakość, w każdym, szerokim tego słowa znaczeniu: asortymentowo, czasowo i cenowo. Spersonalizowana oferta, wysoka jakość obsługi klienta oraz marka są priorytetem…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // listopad 29, 2019
KOLEJNA GRUPA MŁODZIEŻY Z BIELSKIEGO GASTRONOMA NA PRAKTYKACH W HISZPANII

KOLEJNA GRUPA MŁODZIEŻY Z BIELSKIEGO GASTRONOMA NA PRAKTYKACH W HISZPANII

Kolejna grupa 18 uczniów technikum Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku Białej, beneficjentów projektu „Gotowanie kluczem do sukcesu – praktyki w Hiszpanii” spędziła miesiąc w słonecznej Maladze. Projekt realizowany jest od zeszłego roku w…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości, Wydarzyło się // listopad 24, 2019
Page 11 of 108« First‹ Previous678910111213141516Next ›Last »

LS PODGLĄD

ADRES

KUCHARZE.PL
Al. Grunwaldzka 131/A
80-244 Gdańsk

KONTAKT

e-mail: marketing@kucharze.pl

DANE

NIP: 584-24-46-816
REGON: 192633590
KRS: 0000073984

© 2025 KUCHARZE.PL
Polityka cookies / Reklama
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Możesz zrezygnować z zapisywania plików cookies modyfikując ustawienia przeglądarki. Dowiedz się więcej