Menu

Skip to content
  • HOME
  • NEWS
  • Wiadomości
  • Konkursy
  • Wydarzyło się
  • Artykuły
  • SZKOLENIA
    • Smaki Warmii i Mazur
  • KONTAKT
    • Reklama
    • Polityka Prywatności
    • Obowiązek informacyjny na podstawie artykułu 13 RODO
Pod koniec lutego spotkajmy się w Warszawie!

Pod koniec lutego spotkajmy się w Warszawie!

W dniach 26.02-1.03.2017 odbędą się najsmaczniejsze targi w Polsce – Expo Sweet. Stowarzyszenie Kucharzy Polskich i portal kucharze.pl od lat patronują tej wspaniałej imprezie. Szefów kuchni szczególnie gorąco zapraszamy na wtorek 28 lutego, gdyż tego…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Konkursy // luty 14, 2017
L’ART DE LA CUISINE MARTELL 2017

L’ART DE LA CUISINE MARTELL 2017

Mamy przyjemność zaprosić Państwa na wyjątkowe wydarzenie, jakim jest  L’Art de la cuisine Martell 2017 – jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce. Po raz piętnasty firma Wyborowa Pernod-Ricard wraz z marką Martell oraz Grupą Anders…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Konkursy // luty 2, 2017
KONKURS kulinarny na innowacyjny deser lodowy

KONKURS kulinarny na innowacyjny deser lodowy

Już niedługo ruszają zapisy na II EDYCJĘ konkursu Zielona Budka Master Challenge Rezerwujcie czas i zapisujcie w kalendarzach 🙂 Grafika trochę zdradza, ale potrzymamy Was w słodkiej niepewności. Zadanie: Stworzenie innowacyjnego deseru na bazie Smaku…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Konkursy // styczeń 28, 2017
Zakwaski  – jak ożywiamy produkty mleczne

Zakwaski – jak ożywiamy produkty mleczne

Silna flora bakteryjna jest niezwykle istotna dla naszego zdrowia. W naszych jelitach żyją miliony bakterii, które żyjąc z nami w symbiozie, pełnią istotną rolę w funkcjonowaniu naszego organizmu. Jak możemy zadbać o prawidłowy skład flory?…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // styczeń 24, 2017
„Gotuj po hiszpańsku” – 70 dni praktyk w Hiszpanii

„Gotuj po hiszpańsku” – 70 dni praktyk w Hiszpanii

W poniedziałek 9 stycznia ruszyła rekrutacja do IV edycji międzynarodowego projektu „Gotuj po hiszpańsku”. Uczestnikiem może być osoba w wieku 18-35 lat, niepracująca i chcąca zdobyć doświadczenie w zawodzie kucharz w kuchni śródziemnomorskiej. W programie:…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // styczeń 19, 2017
Praca po praktykach w Niemczech

Praca po praktykach w Niemczech

Zapraszamy do udziału w ciekawym międzynarodowym projekcie – Praktyki w Niemczech, finansowanym ze środków Unii Europejskiej  i realizowanym na zlecenie Ministerstwa Rozwoju. Dotacja na osobę w ramach projektu wynosi ponad 30 tysięcy złotych! Udział w…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // styczeń 19, 2017
Projekt „Eko – Smaki Cezaka”

Projekt „Eko – Smaki Cezaka”

tekst: Zespół Szkół Nr 1 im. Jakuba Stefana Cezaka w Zgierzu Dzięki realizacji projektu „Eko – Smaki Cezaka” dotyczącego edukacji ekologicznej i prozdrowotnej uczniowie kierunków gastronomicznych spotkali się z  Krzysztofem Szulborskim, który jest prezesem Stowarzyszenia…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wydarzyło się // styczeń 11, 2017
Page 40 of 108« First‹ Previous3536373839404142434445Next ›Last »

LS PODGLĄD

ADRES

KUCHARZE.PL
Al. Grunwaldzka 131/A
80-244 Gdańsk

KONTAKT

e-mail: marketing@kucharze.pl

DANE

NIP: 584-24-46-816
REGON: 192633590
KRS: 0000073984

© 2025 KUCHARZE.PL
Polityka cookies / Reklama
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Możesz zrezygnować z zapisywania plików cookies modyfikując ustawienia przeglądarki. Dowiedz się więcej