Newsletter
Chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach? Chcesz wiedzieć pierwszy o nadchodzących imprezach organizowanych przez SKP? Chcesz śledzić nasze działania? Już dziś możesz zapisać się do naszego NEWSLETTERA!!
Chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach? Chcesz wiedzieć pierwszy o nadchodzących imprezach organizowanych przez SKP? Chcesz śledzić nasze działania? Już dziś możesz zapisać się do naszego NEWSLETTERA!!
Głównym zamierzeniem kampanii jest spowodowanie zwiększenia spożycia mięsa i przetworów drobiowych oraz zwiększenia zaufania i przekonania konsumentów o bezpieczeństwie polskiej żywności, a szczególnie drobiowych artykułów spożywczych. Chcemy bardziej zwrócić uwagę na wysoką jakość polskich produktów…
Myśląc „chłodnik”, najczęściej przychodzi nam do głowy danie sporządzone z botwiny, koperku i ogórka, zabielane maślanką lub jogurtem oraz wzbogacone gotowanym jajem. Oczywiście mowa tutaj o chłodniku litewskim, tradycyjnym daniu sporządzanym w okresie letnim, charakterystycznym…
Laureaci II Ogólnopolskiej Sztafety Kulinarnej Młodych Kucharzy I miejsce – Drużyna ze Sport-s Hospitality www.sport-s.pl w Gdańsku II miejsce – Drużyna z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich http://www.zsgh.gda.pl/ w Gdańsku III miejsce – Drużyna z Zespołu Szkół…
W dniach 22 – 24 maja 2013 r. odbyły się w Gdańsku : Targi w formie zintegrowanego projektu branżowego: 15. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK 17. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów…
Dziękuję bardzo Kapitule Konkursu Poradnika Restauratora Hermesy 2013 za tak zaszczytne wyróżnienie, które jeszcze bardziej zmobilizuje mnie do intensywniejszej pracy na rzecz całego środowiska kucharskiego w Polsce oraz promocji Polskiej Kuchni w Świecie. Nie było…