Live cooking

Założenia:

Trener kulinarny prowadzi live cooking w formie interaktywnej. Przyrządzając wszystkie elementy wybranego menu, szczegółowo opisuje każdą wykonywaną czynność. Zaprasza do udziału w gotowaniu kilka osób, które pomagają w przygotowaniu dań. Narracja podczas live cooking jest dynamiczna. Każdy uczestnik pokazu otrzymuje porcję przygotowanej potrawy.

Miejsce:

Wskazane przez Zamawiającego bądź zaproponowane przez nas.

Cena:

Koszt zależny jest od ilości osób, miejsca oraz rodzaju wybranego menu.

W cenie szkolenia:

  • wszystkie składniki do wykonania potrawy, 
  • poczęstunek dla wszystkich
  • receptury.

Dodatkowo można zamówić fartuchy, np. z logo firmy

  • kolorowe z haftem
  • białe z nadrukiem 

Kontakt
Agnieszka Opłatkowska
tel. 504 477 710
e-mail: marketing@kucharze.pl

Dodaj komentarz