Menu

Skip to content
  • HOME
  • NEWS
  • Wiadomości
  • Konkursy
  • Wydarzyło się
  • Artykuły
  • SZKOLENIA
    • Smaki Warmii i Mazur
  • KONTAKT
    • Reklama
    • Polityka Prywatności
    • Obowiązek informacyjny na podstawie artykułu 13 RODO
Tradycyjny śledź w occie zamiast hamburgera

Tradycyjny śledź w occie zamiast hamburgera

– Chcielibyśmy, żeby zagraniczni goście na Euro 2012 zajadali się regionalnymi specjałami, a nie hamburgerami czy sushi, które teraz w Trójmieście łatwiej znaleźć niż tradycyjną kuchnię – mówi Krzysztof Szulborski, prezes Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i…

Full Article →

Posted by: Krzysztof Szulborski // Wiadomości // kwiecień 23, 2011
Nauczyciel Obróbki Mięsa w Szkole XXI wieku

Nauczyciel Obróbki Mięsa w Szkole XXI wieku

  Od stycznia 2011 trwa rekrutacja do Projektu „Nauczyciel Obróbki Mięsa w Szkole XXI wieku” Projekt skierowany jest do 56 Nauczycieli Przedmiotów Zawodowych oraz Instruktorów Praktycznej Nauki Zawodu kucharz i pokrewnych oraz technik technologii żywności…

Full Article →

Posted by: Krzysztof Szulborski // Wiadomości // kwiecień 11, 2011
Kurs Carvingu pierwszego stopnia w Pomorskiej Akademii Kulinarnej -25-26.03.

Kurs Carvingu pierwszego stopnia w Pomorskiej Akademii Kulinarnej -25-26.03.

Podczas dwu dniowego (16 godz.) kursu podstawowego uczestnicy będą wykonywać dekoracje z warzyw i owoców. Szkolenie składa się z kilku etapów, które zostały opisane w poniższym programie. Wszystkie prace, które będą wykonywać potencjalni kursanci, zostaną…

Full Article →

Posted by: Krzysztof Szulborski // Wiadomości // marzec 8, 2011
Książka Kucharska SPKiC RP

Książka Kucharska SPKiC RP

Zamieściliśmy nowe przepisy. Sprawdź propozycje Jerzego Marszałka, Tomasza Górskiego i Przemysława Formeli ZACHĘCAMY DO PRZESYŁANIA SWOICH PRZEPISÓW. KSIĄŻKA KUCHARSKA 

Full Article →

Posted by: Krzysztof Szulborski // Wiadomości // marzec 8, 2011
I Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna Młodych Kucharzy

I Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna Młodych Kucharzy

W Gdańsku po raz kolejny odbyły się Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów GASTROEXPO oraz Targi Wyposażenia Hoteli CIEPŁY BAŁTYK . W tym zintegrowanym projekcie udział wzięło ponad…

Full Article →

Posted by: Krzysztof Szulborski // Wiadomości // luty 24, 2011
Ramowy  Plan Pracy  na  rok  2011

Ramowy Plan Pracy na rok 2011

Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników Rejon Pomorski 1. Otwarcie nowej siedziby Stowarzyszenia w Gdańsku ul. Grunwaldzka 131a. Powołanie Pomorskiej Akademii Sztuki Kulinarnej oraz zespołu którego zadaniem będzie promocja i marketing Akademii w Polsce i na…

Full Article →

Posted by: Krzysztof Szulborski // Wiadomości // styczeń 24, 2011
Finał I Ogólnopolskiej Sztafety Kulinarnej Młodych Kucharzy na targach Gastroexpo w Gdańsku

Finał I Ogólnopolskiej Sztafety Kulinarnej Młodych Kucharzy na targach Gastroexpo w Gdańsku

W dniach 16-18 lutego 2011 r. odbędą się w Gdańsku już po raz 14. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK. W tym samym terminie odbędą się 16. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów GASTROEXPO,…

Full Article →

Posted by: Krzysztof Szulborski // Wiadomości // styczeń 19, 2011
Page 101 of 108« First‹ Previous96979899100101102103104105106Next ›Last »

LS PODGLĄD

ADRES

KUCHARZE.PL
Al. Grunwaldzka 131/A
80-244 Gdańsk

KONTAKT

e-mail: marketing@kucharze.pl

DANE

NIP: 584-24-46-816
REGON: 192633590
KRS: 0000073984

© 2025 KUCHARZE.PL
Polityka cookies / Reklama
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Możesz zrezygnować z zapisywania plików cookies modyfikując ustawienia przeglądarki. Dowiedz się więcej