Menu

Skip to content
  • HOME
  • NEWS
  • Wiadomości
  • Konkursy
  • Wydarzyło się
  • Artykuły
  • SZKOLENIA
    • Smaki Warmii i Mazur
  • KONTAKT
    • Reklama
    • Polityka Prywatności
    • Obowiązek informacyjny na podstawie artykułu 13 RODO
The Plate – łączymy smaki i ludzi

The Plate – łączymy smaki i ludzi

Na kulinarnej mapie Warszawy, pojawiło się innowacyjne miejsce spotkań – The Plate. Lokal znajduje się na warszawskim Śródmieściu, przy ulicy Nowolipki 15. To nowa przestrzeń dla wymagających klientów. Urządzone w domowej, przyjaznej atmosferze. The Plate…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // maj 23, 2017
Starta czasu i niewymierne korzyści

Starta czasu i niewymierne korzyści

Każdy z nas ma inne ambicje. Niektórzy kucharze zamykają się w swoich twierdzach i tworzą pieczołowicie nowe kompozycje smakowe, inni podróżują, doświadczają i odkrywają nowe smaki. Nie wszyscy jesteśmy stworzeni do tego by współzawodniczyć z…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Artykuły, Konkursy // gastronomia, konkurs, kulinarny, mistrzostwa, wygrana, zwycieztwo // maj 22, 2017
Food Design Expo / Wrocław!

Food Design Expo / Wrocław!

Studenci kierunku Food Design na Akademii Sztuk Pięknych w Łodzi zapraszają na wystawę Food Design Expo, która odbędzie się 4 czerwca w Browarze Mieszczańskim we Wrocławiu. Wystawa będzie częścią znanego i lubianego festiwalu „Europa na…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // maj 18, 2017
Teo Vafidis, polski Grek zaprasza!

Teo Vafidis, polski Grek zaprasza!

Podróż po kulturze i kuchni Grecji. Grecy słyną ze swojego sposobu bycia, temperamentu, antycznej kultury, tradycji, ale przede wszystkim – kuchni. Delikatne mięsa, wyborne sery, świeże owoce morza, wytrawne wina… Teo Vafidis w książce „Filozofia…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // maj 18, 2017
Quo vadis, czyli słów kilka o trendach w cateringu

Quo vadis, czyli słów kilka o trendach w cateringu

Choć Anno Domini 2017 rozpoczął się na dobre, zdecydowanie nie jest za późno na zaznajomienie się z trendami, obowiązującymi w jednym z najmocniejszych sektorów rynku gastronomicznego – usług cateringowych. Tym bardziej, że wiele z nich będzie…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Artykuły // maj 16, 2017
Erasmus+ Polski uczeń, hiszpański staż!

Erasmus+ Polski uczeń, hiszpański staż!

31 maja 2017 w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich (ZSGH) w Gdańsku formalnie zakończą się dwuletnie działania zawiązane z realizacją projektu Erasmus+ Polski uczeń, hiszpański staż w sektorze Kształcenie i szkolenia zawodowe – Mobilność edukacyjna. Dzięki otrzymanemu…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości, Wydarzyło się // maj 15, 2017
Rusza Gault&Millau Tour 2017

Rusza Gault&Millau Tour 2017

150 doskonałych szefów kuchni z każdego regionu, 10 najlepszych firm partnerskich i 5 regionalnych nagród – zaproszenia na „Gault&Millau Tour już w drodze”. Ten coroczny cykl spotkań dla regionalnych szefów kuchni rozpocznie się 12 czerwca…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // maj 11, 2017
Page 35 of 108« First‹ Previous3031323334353637383940Next ›Last »

LS PODGLĄD

ADRES

KUCHARZE.PL
Al. Grunwaldzka 131/A
80-244 Gdańsk

KONTAKT

e-mail: marketing@kucharze.pl

DANE

NIP: 584-24-46-816
REGON: 192633590
KRS: 0000073984

© 2025 KUCHARZE.PL
Polityka cookies / Reklama
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Możesz zrezygnować z zapisywania plików cookies modyfikując ustawienia przeglądarki. Dowiedz się więcej