Partnerzy

plan dnia

partnerzy

kontakt
chefs baner bez stopki

1458876772Gospodarzem wydarzenia jest czterogwiazdkowy Hotel Almond Business & SPA w Gdańsku. Obiekt stanowi wyjątkowe miejsce dla współczesnego człowieka, który oprócz pracy potrzebuje również odprężenia i chwili dla siebie. To tutaj tradycja i historia harmonijnie łączy się z komfortem i nowoczesnością. Oprócz wygodnych, przytulnych 107 pokoi, strefy SPA i restauracji, Goście skorzystać mogą z bogatej oferty biznesowej. W obiekcie znajduje się 7 nowoczesnych sal konferencyjnych z możliwością łączenia dające większą przestrzeń do zorganizowania spotkań biznesowych o różnorodnym charakterze. W swojej ofercie hotel posiada również strefę SPA, w której Goście mogą skorzystać z jedynego w regionie bezchlorowego basenu, przestronnego jacuzzi i dwóch saun. Dla osób szukających wytchnienia Almond SPA oferuje zabiegi kosmetyczne i relaksacyjne w pięciu profesjonalnie urządzonych gabinetach.Położona w zacisznym centrum Gdańska Restauracja Magiel to nie tylko historyczne miejsce z tradycją. To przede wszystkim nietuzinkowe wnętrza, świeże i sezonowe produkty oraz niepowtarzalne potrawy uznanego Szefa Kuchni. Rozpościerający się widok na Motławę pozwala na chwilę relaksu w niepowtarzalnej atmosferze. Koncepcja live cooking pozwala Gościom przekonać się na własne oczy o wyjątkowości serwowanych potraw, a nasz cukiernik zadba o to by każda chwila w Maglu była słodka i niezapomniana. Restauracja Magiel to idealne miejsce na kameralne spotkania biznesowe, romantyczne kolacje we dwoje, a także wyjątkowe uroczystości rodzinne.
logo_GMSGastro Magic Service to największa w Polsce profesjonalna wypożyczalnia sprzętu bankietowego, cateringowego i piknikowego, która powstała 18 lat temu z pasji do gastronomii i z potrzeby wynikającej z rynku. Nasza wiedza i doświadczenie pozwala zapewnić klientowi profesjonalną obsługę oraz fachowe doradztwo w doborze sprzętu na każdy rodzaj imprezy. Dodatkowo zapewniamy transport w każde miejsce w kraju i za granicę. Zawsze stawiamy na jakość i profesjonalizm, a zadowolenie klienta jest naszym priorytetem.Zapraszamy do odwiedzenia naszej nowej strony internetowej, na której znajdziecie naszą całą ofertę. www.gastrowypozyczalnia.pl
DAJAR_logo_horecaDAJAR HoReCa, dział dedykowany profesjonalistom w branży gastronomicznej, będąc częścią europejskiego giganta w zakresie wyposażenia drobnego AGD oraz mebli ogrodowych, który swoim zasięgiem obejmuje już sporą część kontynentu.Od kliku lat DAJAR znajduje się w prestiżowym rankingu Polityki 500 największych polskich przedsiębiorstw. DAJAR HoReCa jest w tej chwili liderem rynku obsługującym wszystkie liczące się sieci hotelowe i restauracyjne oraz niezliczoną ilość klientów indywidualnych. Kompleksowo zaopatruje obiekty, począwszy od serwetki czy słomki, na technologii kuchni i jej wyposażeniu skończywszy.Główną działalnością firmy od lat, stanowi sztuka stołu: zastawa stołowa, szkło i sztućce. DAJAR HoReCa jest bezpośrednim, a niejednokrotnie wyłącznym importerem największych światowych producentów. Z bardzo dobrym skutkiem od lat rozwija markę własną Ambition, czego ukoronowaniem jest związanie się partnersko z jednym z topowych kulinarnych show telewizyjnych. www.horeca.dajar.pl
logo_panton-150x51Zakłady Tłuszczowe „Kruszwica” S.A., to największy w Polsce i jeden z największych w Europie Środkowej, przetwórca nasion oleistych i producent tłuszczów roślinnych.Spółka specjalizuje się w produkcji olejów konfekcjonowanych, margaryn oraz tłuszczów dla branży cukierniczej, piekarskiej oraz HoReCa.Oferuje szeroką gamę margaryn cukierniczych, charakteryzujących się wysoką jakością oraz właściwościami, spełniającymi różnorodne oczekiwania klientów. Wiodące marki margaryn to OPTIMA, MAESTRA, PRIMA, JEDYNA, BOLERO, MILAMA i AMADA.Firma oferuje również wysokiej jakości tłuszcze smażalnicze, produkowane w oparciu o surowce krajowe, tropikalne oraz ich modyfikacje, co zapewnia najwyższą jakość smażonych potraw.Polecamy frytury: Solfryt (wyprodukowany na bazie wysokooleinowego oleju słonecznikowego), Olfryt Sun, Olfryt Plus, Pan Max i Tytan oraz 100% olej rzepakowy TOP Q.ZT „Kruszwica” S.A. jest twórcą projektu Akademia Mistrza, kierowanego do wszystkich osób z branży cukierniczej, zainteresowanych rozwojem własnym i swoich biznesów, otwartych na wymianę doświadczeń, poznawanie nowych trendów, promujących politykę wysokiej jakości oraz zaangażowanych w rozwój Polskiego Rzemiosła Cukierniczego i Piekarskiego. www.ztkruszwica.p
sokolow-300x295SOKOŁÓW S.A. to najsilniejsza marka branży mięsnej w Polsce, jeden z największych producentów w Centralno-Wschodniej Europie, znana i ceniona marka także zagranicą. Historia Grupy sięga XIX wieku. SOKOŁÓW S.A. od lat wyznacza standardy i jest prekursorem zmian. Inwestycje w nowoczesne parki maszynowe i technologie produkcyjne, starannie dobrany, wysokiej jakości surowiec, oryginalne receptury oraz kwalifikacje i doświadczenie załogi to gwarancja, że w ręce Klienta trafiają wędliny i mięso najlepszej jakości. Potencjał produkcyjny umożliwia dzienną produkcję na poziomie 1 500 ton wysokiej jakości wyrobów, na które składają się setki produktów. Dzięki połączeniu tradycji z nowoczesnością, SOKOŁÓW S.A. każdego dnia zachwyca różnorodnością smaków, zdrowych, dobrych i bezpiecznych produktów.
logotyp_iglotexIGLOTEX SA, to czołowy producent oraz dystrybutor żywności mrożonej w Polsce, z 30-letnią tradycją.IGLOTEX w telegraficznym skrócie:
• 4 zakłady produkcyjne
• 25 oddziałów na terenie całego kraju
• 50 tysięcy kompleksowo obsługiwanych punktów detalicznych i gastronomicznych
• ponad 400 przedstawicieli handlowych
• ponad 500 specjalistycznych samochodów – chłodni
• kompleksowe zaopatrzenie punktów gastronomicznych
• największy zespół ludzi dedykowany rynkowi gastronomicznemu
• codzienne dostawy
• zespół doradców kulinarnych, który organizuje szkolenia, pokazy i prezentacje
• system Telemarketingu wdrożony w połowie 2012 dla klientów na terenie Krakowa i okolic, systematycznie powiększany, docelowo będzie zapewniał całodobową obsługę klientów na terenie całej Polski. www.iglotex.pl
logopoloRobot Coupe, to specjalista urządzeń do przygotowania żywności, oferujący całą linie urządzeń dostosowujących się do Państwa rozmaitych wymagań profesjonalnych.
cheman__logoFirma ChemaN jest producentem wysokiej jakości odzieży dla gastronomii. Wieloletnia współpraca z szefami kuchni oraz właścicielami inspiruje nas do tworzenia nowoczesnych, modnych i pełnych świeżości linii ubrań. To marka gwarantującą najwyższą jakość i zadowolenie klientów. www.hafciarnia.pl
13_06_zyw_04Żywiec Zdrój jest liderem na polskim rynku wody butelkowanej*. Firma powstała w 1992 roku w otulinie Żywieckiego Parku Krajobrazowego. Dziś zatrudnia ponad 500 pracowników, posiada pięć zakładów rozlewniczych i najbardziej rozpoznawalną markę wodną w kraju**. Czerpiąc ze źródeł, Żywiec Zdrój ze szczególną troską dba o środowisko naturalne i zachęca ludzi, by pili zdrowiej. Misja firmy widoczna jest we wszystkich obszarach działalności, od doboru dostawców, po programy edukacyjne i ekologiczne. Najbardziej znane to „Po stronie natury” i „Mamo, Tato, wolę wodę”, których celem jest uwrażliwienie na potrzeby natury oraz kształtowanie zdrowych nawyków żywieniowych.

* Badanie TNS Polska przeprowadzone w maju 2014 roku na zlecenie Żywiec Zdrój na próbie głównej 1000 Polaków (w wieku 16- 64 lata) oraz próbie 650 dzieci (do 15 r.ż.). W badaniu zastosowano metodę dzienniczkową oraz metodę wywiadów indywidualnych (w przypadku dzieci kwestionariusz i dzienniczek były wypełniane przez matki). 
** Żywiec Zdrój jest najlepiej rozpoznawalną marką wód butelkowanych w kraju. Według badań instytutu Millward Brown słyszało o niej 98 proc. konsumentów, a 80 proc. wymienia ją spontanicznie jako brand, który zna. www.zywiec-zdroj.pl

Logo_RMWieloletnie doświadczenie RM GASTRO w produkcji, stała współpraca z ekspertami kulinarnymi oraz własne zaplecze projektowe zapewniają kompleksowe wsparcie dla Klienta i wysoką jakość oferowanych urządzeń. Nad prawidłowym i długoletnim działaniem sprzętu czuwa rozbudowana sieć serwisowa. Nasze urządzenia trafiają do profesjonalnych kuchni dlatego od produkcji, przez sprzedaż, użytkowanie i doradztwo kulinarne, aż po serwis, obsługują je wyłącznie profesjonaliści.

logo_intereuropol_zieloneInter Europol – Piekarnia Szwajcarska jest pierwszą piekarnią na rynku polskim oferującą tak szeroki asortyment pieczywa tradycyjnego, szwajcarskiego, francuskiego oraz duńskiego, produkowanego według najnowszych technologii. Piekarnia Szwajcarska Inter Europol oferuje produkty powszednie – świeże, jak i produkty o przedłużonej trwałości – mrożone – do częściowego lub pełnego wypieku. Ciągłe poszerzanie oferty ma na celu zaspokajanie najbardziej wyszukanych gustów Klientów. Piekarnia Szwajcarska Inter Europol jest dostawcą najwyższej jakości produktów dla hiper- i supermarketów, hoteli i restauracji, stacji paliwowych oraz odbiorców detalicznych i sklepów firmowych.

chef_logoNESTLE Professional z dumą przedstawia markę CHEF, która została stworzona, aby promować kreatywność Kucharzy.Produkty CHEF to bazy kulinarne będące niezbędnymi składnikami dla każdej wysokiej klasy kuchni oraz kucharzy, którzy mają wysokie aspiracje do tworzenia wyjątkowych dań.Taka odpowiedzialność sprawia, że marka CHEF nieustannie dąży do perfekcji tworząc bazy kulinarne, do których używane są najwyższej jakości surowce, pozwalające dostarczać najbardziej autentyczne smaki i aromaty.Opracowana 40 lat temu we Francji przez Kucharzy, marka CHEF jest bardzo mocno osadzona we francuskiej tradycji kulinarnej, czerpiąc w pełni z jej dziedzictwa. www.nestleprofessional.com
Tomgast _logoFirma Tom-Gast jest Generalnym Dystrybutorem na Polskę profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego wielu uznanych producentów. Nasze marki to: Rak Porcelain, Libbey, Eternum, Peugeot, DeBuyer, Cambro, Schott Zwiesel, Dynamic, Hotmix Pro, Revol, Victorinox. Bogata oferta handlowa poszerza się w odpowiedzi na zapotrzebowanie klientów oraz zmieniające się trendy na rynku. Dzięki wieloletniej obecności na rynku i konsekwencji w oferowanej jakości, firma Tom-Gast dostarcza dzisiaj do najbardziej wymagających klientów, jakimi są min. hotele, restauracje.

debicDebic, to profesjonalne produkty mleczne dla najbardziej wymagających zawodowców.Debic jest marką, która już od 30 lat daje pewność profesjonalistom na rynku gastronomicznym. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu we wzbogacaniu śmietany oraz współpracy z profesjonalistami na rynku ich asortyment spełnia najwyższe standardy.Jako zawodowiec, jesteś zadowolony tylko i wyłącznie z najlepszego rezultatu. Dlatego wybierasz tylko i wyłącznie naturalne, zdrowe produkty, które spełniają najwyższe oczekiwania w stosunku do jakości i smaku. z marką Debic możesz wyrazić w pełni swój talent, jak również zaoferować swoim klientom najlepszą cząstkę siebie. Asortyment produktów zawiera wiele odmian najwyższej jakości śmietan, jak również szeroką gamę nadzień, deserów, masła, lodów i koktajli mlecznych.Sprawdź na: www.debic.com/pl
logomorning300dpi (1)Jesteśmy dla Was, dla Chefów kuchni, barmanów i dla zwykłych ludzi takich jak my, którzy mają pasje aby gotować! Dla osób, które bez dobrego jedzenia nie wyobrażają sobie życia.Kuchnia nowoczesna, kuchnia XXI wieku to nasza specjalność – tu liczy się produkt najwyższej jakości, który Wam oferujemy: Aromaty, Sous Vide,, Pakowarki Próżniowe i listwowe, Sosa, texturas Syfony ISI i wiele innych.Gwarantujemy produkty najwyższej światowej klasy- szkolimy Chefów kuchni – szkolimy kucharzy – doradzamy i pomagamy – wyposażamy hotele i restauracje.

16467026_10207786070473063_2119211115_nGospodarstwo Rybackie „Zielenica”, Anna i Łukasz Skowrońscy zostało założone w roku 2001 na bazie wieloletniej tradycji rodzinnej chowu ryb. Stawy położone są w obrębie moren czołowych, stąd unikalne warunki wodno-środowiskowe, źródlana woda i stała temperatura wody co daje najlepsze efekty hodowlane. Hodowla nasza odbywa się w dwóch niezależnych, zlokalizowanych na różnych ciekach wodnych obiektach pstrągowych: w Lejkowie oraz Zielenicy. Do naszej produkcji używa się najwyższej jakości pasz. Hodowane przez nas ryby charakteryzują się wysoką zdrowotnością, poddawane są stałemu monitoringowi weterynaryjnemu. Wyspecjalizowany personel połączony z pasja pracy pozwala nam być dumnym z efektów naszej pracy. Propagujemy proekologiczne rozwiązania systemowe, zaczynając od ekologicznych warunkach chowu a na używaniu ekologicznych materiałów biurowych kończąc. Misją naszą jest wyhodowanie wysokiej jakości, bogatej w zdrowie i smak ryby. Naszą misją jest propagowanie idei wyśmienitego smaku ryb, większej kultury konsumpcji ryb, jako źródła świadomego i zdrowego stylu życia.
PrimulatorlogoOd początku działania Primulator koncentruje się na zapewnieniu najwyższej jakości rozwiązań dla gastronomii. Korzystając z wieloletniej wiedzy i doświadczeń wszystkich oddziałów zapewniamy kompleksowe rozwiązania dla kawiarni, lodziarni, cukierni i piekarni. Od technologicznej fazy projektowej lokalu, poprzez wyposażenie w sprzęt, kończąc na szkoleniach, oczywiście przy zapewnieniu najwyższej jakości usług serwisowych dostępnych 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. Wykonujemy okresowe przeglądy maszyn zakupionych w naszej firmie. Wszystkim klientom naszej firmy zapewniamy swobodny dostęp do oryginalnych części zamiennych i terminową realizację zamówień. Wieloletnia współpraca z klientami sieciowymi pozwoliła nam wypracować optymalne rozwiązania m.in. dla sieci kącików kawowych na stacjach paliw, kawiarni i hipermarketów, szczególnie w koncepcji c-stores, gdzie minimalizacja czasu obsługi klienta, niezawodowość urządzeń, a przede wszystkim najwyższa jakość oferowanych produktów jest kluczem do sukcesu. Szkolenia to również istotna część działalności firmy Primulator – aby zakup był udaną inwestycji specjaliści z działu handlowego służą poradą, dobierając urządzenie do potrzeb i wymogów klienta oraz warunków eksploatacji. W trosce o pełne wykorzystanie możliwości urządzeń proponujemy profesjonalne szkolenia w zakresie obsługi oraz technologii przygotowywania najwyższej jakości kawy (Akademia Espresso), lodów (Carpigiani Gelato University) czy świeżo przygotowanych kanapek i przekąsek.W naszej ofercie posiadamy produkty następujących firm: ComendaCoffee Queen, Blendtec, Casadio, Cornelius, Carpigiani, Everpure, FaemaGBG, ISA, IcematicWMF, Blendtec, Selmi, MAHLKÖNIG, Merrychef, BUNN, Eurochef, AnfimConvotherm, IFI i IRINOX.
Logo_WillaWin_1_RWilla Win jest jednym z najbardziej doświadczonych sprzedawców wina. Nasi klienci obdarzyli nas zaufaniem, ponieważ zawsze dobieramy wina w sposób doskonały. Każda butelka wina posiada niepowtarzalny aromat miejsca z którego przybyła. Wino to nasza pasja, a chęć dzielenia się nią zaowocowała powstaniem Willi Win. Nasza misja to zapewnienie wysokiego poziomu oferowanych win przy zachowaniu atrakcyjnych cen. Zaspokajamy smak każdego podniebienia, ponieważ nasza bogata oferta obejmuje wina z najróżniejszych zakątków świata w tym: Francji, Włoch, Australii, Hiszpanii, Niemiec, Chile, Argentyny, RPA, Nowa Zelandia, Portugalia i wiele innych wspaniałych winnic. Naszym zadaniem jest także służenie radą i pomocą w trakcie całego procesu tworzenia karty win, sprawne pozyskiwanie, magazynowanie i sprzedaż zamawianych roczników, dlatego jesteśmy w stanie oferować nasze wina na tak atrakcyjnych warunkach. Prawdziwy miłośnik wina codziennie znajdzie u nas coś ciekawego dla siebie. www.willawin.pl
bikatDzięki profesjonalizmowi i wysokiej dbałości o klienta, Bukat od lat plasuje się na pozycji lidera. Szeroka oferta warzyw, owoców oraz innych artykułów spełni oczekiwania najbardziej wybrednych klientów. Naszym priorytetem jest satysfakcja klienta. Obsługujemy ponad 400 firm. Współpracujemy z hotelami, centrami konferencyjnymi, restauracjami, sklepami, stołówkami oraz sieciami handlowymi. Zapewniamy dostawy do sprzedaży detalicznej w sieci marketów internetowych Frisco. Zapewniamy terminowe dostawy świeżych warzyw i owoców. Dbamy o wysoką jakość naszych produktów i usług. Naszym celem jest zaspokojenie potrzeb najbardziej wymagających Klientów. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie oraz życzenia swoich Klientów; realizujemy zamówienia specjalne i nietypowe. Zamówienie złożone w dniu dzisiejszym realizujemy już następnego dnia od godz. 5.00, sześć dni w tygodniu z wyjątkiem niedziel. Towar dostarczamy w optymalnych warunkach chłodniczych co pozwala zachować odpowiednią świeżość i bezpieczeństwo zdrowotne produktów.
Schowek02Marka Master Martini – znana w Europie od wielu lat – zadebiutowała na polskim rynku w lipcu 2004 r, gdy koncern Unigrà S r. l. otworzył przedstawicielstwo w Polsce. Unigrà to jeden z największych europejskich zakładów tłuszczowych, włoski lider w produkcji czekolad, margaryn profesjonalnych, kremów roślinnych, surogatów i kremów czekoladowych, mieszanek cukierniczo-piekarskich, frytur, a także komponentów do lodów. Obecnie marka Master Martini w prawie 100 krajach kojarzy się z najwyższą jakością.
Aviko_Logo2014-positiveaAviko działa aktywnie w branży gastronomicznej od ponad 50. lat. Obecnie jest jedną z czterech największych firm produkujących produkty ziemniaczane na świecie.Wiemy, jak ważne są w gastronomii: powtarzalna jakość, wygodne i szybkie przygotowanie, kontrola kosztów dania, minimalizowanie strat na produkcie. Wszystkie nasze produkty są tworzone właśnie z myślą o tym.Nasze portfolio obejmuje szeroki asortyment produktów ziemniaczanych, takich jak: frytki, specjalności ziemniaczane, przekąski, placki i produkty chłodzone. Jesteśmy też jedynym producentem na rynku polskim, który posiada w swojej ofercie gratiny, super chrupiące frytki oraz frytki z batatów. Większość naszych produktów jest wytwarzana z zachowaniem zasad produkcji bezglutenowej, dając w ten sposób szansę na zaoferowanie przyjaznego konsumentowi menu.

Aviko BV
Adres: ul. Polska 20, 81-339 Gdynia
Telefon kontaktowy: +48 58 66 24 300
Adres e-mail: info@aviko.pl
Strona www: www.avikofoodservice.pl

PARTNERZY MEDIALNI:

Kuchnia__CMYKKuchnia+ to pierwszy i jedyny polski kanał kulinarny. Stacja prezentuje najlepsze polskie i zagraniczne programy dotyczące gotowania, nowości kulinarnych, znanych restauracji, zdrowego odżywania i nowoczesnej kuchni. Gotowanie w kuchni+ jest pasją, a celem programów jest poszerzanie kulinarnych horyzontów, promocja zdrowego jedzenia oraz dostarczanie inspiracji do przygotowywania nowoczesnych i smacznych potraw.
logoPapajaPapaja.pl – Platforma Gastronomiczna – to największy i najstarszy portal gastronomiczny w Polsce. Od ponad 14 lat jest źródłem wiedzy dla szefów kuchni, restauratorów oraz firm działających na rynku HoReCa. To u nas można uzyskać informację oraz przeczytać obszerną relację z odbywających się imprez branżowych – konkursów, pokazów, targów i projektów unijnych. Prezentujemy sylwetki znanych i cenionych szefów kuchni z kraju, jak i zagranicy. Wspieramy kobiety, które działają na rzecz gastronomii. Współpracujemy z organizacjami i stowarzyszeniami. Od kilku lat jesteśmy patronem medialnym Kulinarnego Pucharu Polski. Wspieramy publikacje wydawnicze i promujemy książki związane z tematyką gastronomiczną.
kucharzeplKucharze.pl – Platforma Gastronomiczna prowadzona przez Stowarzyszenie Kucharzy Polskich. Skupiamy najlepszych polskich kucharzy, zarówno pracujących w kraju jak i za granicą. Wśród naszych odbiorców znajdują również się osoby decyzyjne branży HoReCa, a także nauczyciele przedmiotów gastronomicznych i młodzi adepci sztuki kulinarnej. Na platformie można odnaleźć wiele ciekawych artykułów branżowych oraz ogłoszeń o pracę. Dużym zainteresowaniem cieszy się dział, w którym rekomendujemy wybrane produkty PRODUKTY POLECANE oraz NEWS, w który informujemy o ważnych wydarzeniach branżowych, konkursach gastronomicznych, warsztatach kulinarnych i informacjach dla Członków SKP.
poradnik_restauratoraPoradnik Restauratora jest pismem wydawanym nieprzerwanie od 1999 roku, które od momentu powstania przeszło drogę dynamicznego rozwoju, czego wyrazem jest wysoka pozycja w niezależnych badaniach. PR to specjalistyczny magazyn o profilu poradniczo – informacyjnym. Dostarczany jest bezpośrednio do rąk specjalistów w branży gastronomicznej. Adresatami są właściciele lokali gastronomicznych oraz osoby, które podejmują decyzje zakupowe. Wydawcą PR jest Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk spółka jawna, które w swoim portfolio posiada także Poradnik Handlowca – czołowy tytuł wśród pism branży FMCG oraz magazyn Handlowiec, skierowany do sieci franczyzowych FMCG.
akademia_podpis_logo„akademia kulinarna – od nauki do sztuki kulinarnej”, to magazyn skierowany do uczniów szkół gastronomicznych oraz młodych kucharzy zaczynających swoją kulinarną, zawodową przygodę.Projekt został stworzony nie tylko by inspirować, ale również po to, by uczyć. Dlatego każde wydanie zawierać będzie przepisy ilustrowane etapami przygotowania dań, które pomogą w zrozumieniu procesu powstawania konkretnych potraw. Wśród stałych rubryk znajdą się również wywiady ze znakomitymi szefami kuchni oraz cukierni, dzięki którym dowiecie się jak wyglądała ścieżka kariery ludzi osiągających sukcesy w branży gastronomicznej. Ponadto będziecie mieli możliwość zadawania pytań ekspertowi kulinarnemu – Jerzemu Pasikowskiemu, poznawać tajniki carvingu wraz z Mariuszem Gachewiczem oraz pogłębiać wiedzę cukierniczą razem z Bożeną Sikoń. Akademia Kulinarna pomoże Wam także zrozumieć wpływy lokalnych tradycji na nowoczesne kulinaria, poprzez cykl artykułów o tworzących naszą tożsamość kuchniach regionalnych.
NG.logoPortal NEWSGASTRO to pierwszy portal dobrego smaku. Pierwszy portal łączący profesjonalistów z amatorami. Codzienne wiadomości ze świata HoReCa. Porady ekspertów i utytułowanych szefów kuchni. Polecane hotele i restauracje. Polecane miejsca na weekend, wakacje, relaks. Wiedza dla szukający inspiracji. Informacje o super miejscu na wypoczynek. Informacje gdzie zjeść i zrobić rezerwacje w restauracji. IDEALNE MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ.
RS oficjalnenRESTAURACJA - specjalistyczny dwumiesięcznik dla restauratorów, inwestorów, właścicieli i managerów lokali gastronomicznych oraz firm cateringowych, a także do Szefów Kuchni i pracowników branży HoReCa. Restauracja dostarcza swoim czytelnikom nie tylko przegląd najważniejszych informacji z rynku HoReCa. Tym co nas wyróżnia spośród innych pism o podobnej tematyce jest rozbudowana sekcja narzędziowo/poradnikowa. Zgromadziliśmy wokół pisma zespół najwybitniejszych ekspertów/praktyków z wieloletnim, popartym sukcesami doświadczeniem gastronomicznym, którzy na łamach –Restauracji- dzielą się z Państwem swoją wiedzą i praktycznymi poradami z zakresu zarządzania biznesem restauracyjnym.
slowlife food&gardenSlowLife Food & Garden to ogólnopolski magazyn lifestylowy popularyzujący ideę życia bez pośpiechu. Czasopismo kierowane jest do świadomych i dojrzałych Czytelników poszukujących swojego rytmu we współczesnym świecie. W każdym numerze prezentujemy świeże spojrzenie na życie miejskie. Odwiedzamy ciekawe miejsca, przemierzamy kraj w poszukiwaniu inspiracji i interesujących tematów. Piszemy o tym co ważne, modne, inspirujące i niebanalne. Inspirujemy do lepszego życia i podejmowania mądrych, świadomych wyborów.
Logo WDKWszystko Dla Kucharzy – portal gastronomiczny założony przez kucharzy-pasjonatów (Artura Cichowskiego, Miłosza Kowalskiego, Michała Kuter i Marka Litwina) dla kucharzy, informujący o najważniejszych wydarzeniach z branży, o pracy kucharzy w Polsce i na terenie Wielkiej Brytanii, patron międzynarodowych konkursów kulinarnych, wydawca książki Anglia – kucharska rzeczywistość. Artur Cichowski, Miłosz Kowalski, Michał Kuter i przyjaciele. Podpowiadamy, jak stawiać pierwsze kroki w gastronomii, jak przygotować się do wyjazdu za granicę, jak rozwijać kuchenne umiejętności i z pasją tworzyć nowoczesne dania. Dzięki współpracy z kucharzami takimi, jak: Przemysław Kuśnierek, Patryk Dziamski, Patryk Szczepański czy Arek Bober podsuwamy gotowe pomysły na potrawy świąteczne, dania z produktów sezonowych i tych, dostępnych przez cały rok.

 

Dodaj komentarz