Menu

Skip to content
  • HOME
  • NEWS
  • Wiadomości
  • Konkursy
  • Wydarzyło się
  • Artykuły
  • SZKOLENIA
    • Smaki Warmii i Mazur
  • KONTAKT
    • Reklama
    • Polityka Prywatności
    • Obowiązek informacyjny na podstawie artykułu 13 RODO
Uczniowie i Nauczyciele Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich  szkolą się w Hiszpanii

Uczniowie i Nauczyciele Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich szkolą się w Hiszpanii

Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich (ZSGH) realizuje projekt PO WER VET Hiszpańskie staże kluczem do sukcesu zawodowego  na zasadach Programu Erasmus+ sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe, który otrzymał dofinansowanie w wysokości 420 035,98 PLN (99…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // październik 5, 2017
Dlaczego warto odwiedzić Wine Expo Poland & Warsaw Oil Festival

Dlaczego warto odwiedzić Wine Expo Poland & Warsaw Oil Festival

Wina i oliwy świata przybywają do Warszawy Targi Wine Expo Poland i Warsaw Oil Festival to wspaniałe targi wina w Polsce i niemała gratka dla miłośników oliwy. Tego roku odbędą się one 27-28 października w…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // wrzesień 22, 2017
Nowy, ekscytujący katalog produktów Dajar!

Nowy, ekscytujący katalog produktów Dajar!

Firma Dajar sp. z o.o. Dział HoReCa przygotowała nowy, ekscytujący katalog produktów. To obszerna publikacja licząca ponad 630 stron przepięknych propozycji z zakresu sztuki stołu i bufetu. Pozycja obowiązkowa dla każdego kucharza i restauratora. Premiera…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // wrzesień 21, 2017
Produkt tradycyjny – promocja smaków regionu Kaszub

Produkt tradycyjny – promocja smaków regionu Kaszub

Już 30 września 2017 roku w Ostrzycach odbędzie się wydarzenie „PRODUKT TRADYCYJNY- promocja smaków regionu Kaszub”. ZAPRASZAMY!

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // wrzesień 20, 2017
Ostatni Gault&Millau Tour w 2017

Ostatni Gault&Millau Tour w 2017

Poznajcie najlepszych szefów kuchni z Północnej Polski! Na ostatnim Gault&Millau Tour tego roku, który odbył się 18 września br. przyznano pięć regionalnych nagród dla najlepszych szefów kuchni z Pomorza, Kujaw, Mazur, Warmii, Suwalszczyzny i Podlasia.…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wiadomości // wrzesień 18, 2017
Rola chleba w restauracjach

Rola chleba w restauracjach

Często podawany jest w formie czekadełka, czasem do amuse-bouche, jest również jednym z kluczowych składników głównego dania, a nawet deseru. Jak się okazuje dobry chleb w restauracji to prawdziwy rarytas. Sprawdzamy w ramach kampanii Chleb…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Artykuły // wrzesień 12, 2017
AïOLI OTWIERA OCZY NA NIEWIDOMYCH!

AïOLI OTWIERA OCZY NA NIEWIDOMYCH!

Kantyna AïOLI, prowadząc wspólne działania wraz z Niewidzialną Wystawą (www.niewidzialna.pl), otworzyła się na kolejną grupę społeczną – osoby niewidome. Kontynuując misję, jaką jest zmiana mająca na celu ulepszenie osobom niewidomym funkcjonowanie w codziennym życiu, AïOLI…

Full Article →

Posted by: Redaktor // Aktualności, Wydarzyło się // wrzesień 8, 2017
Page 30 of 108« First‹ Previous2526272829303132333435Next ›Last »

LS PODGLĄD

ADRES

KUCHARZE.PL
Al. Grunwaldzka 131/A
80-244 Gdańsk

KONTAKT

e-mail: marketing@kucharze.pl

DANE

NIP: 584-24-46-816
REGON: 192633590
KRS: 0000073984

© 2025 KUCHARZE.PL
Polityka cookies / Reklama
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Możesz zrezygnować z zapisywania plików cookies modyfikując ustawienia przeglądarki. Dowiedz się więcej